Terug van weggeweest staat er in 2024 weer een kaderweekend op de planning voor Regio Westelijke Mijnstreek. Dit WesMijnWeekend zal plaatsvinden van 27 t/m 29 september 2024 op kampeerterrein Familiebad de Bosberg (Bosstraat 116, 6071 PZ Swalmen). Het weekend is bedoeld voor alle 18+ leden van Regio Westelijke Mijnstreek. 

Graag nodigen we alle verenigingen en leden die aangesloten zijn bij Regio Westelijke Mijnstreek uit om deel te nemen aan het WesMijnWeekend.

Het WesMijnWeekend is een weekend waarbij verbinding binnen de regio centraal staat. Er zal een mooie balans worden gemaakt tussen leren van en met elkaar door middel van diverse workshops en gezelligheid en entertainment in de avond. Het perfect moment om samen met jouw vereniging een gezellig weekend tegemoet te gaan en andere scouts uit de regio te ontmoeten!

Via onderstaande link kun je je vanaf 1 maart inschrijven via SOL. Dit kan als individu of als groep. De inschrijving sluit op 30 april. De bijdrage van het weekend is 25 euro p.p. Deze bijdrage is inclusief ontbijt, lunch, diner, koffie/thee. Voor andere drank zal ook gezorgd worden. Dit kan ter plekke betaald worden door middel van een bonnensysteem. Inschrijven voor de workshops is pas mogelijk nadat de inschrijving gesloten is. 

Heb je vragen over het weekend? Of vindt je het fijn als de organisatie een keer bij jouw groep langskomt om een presentatie te geven? Neem dan contact op met Lisa Wolters of Pien Wishaupt. Hun contactgegevens staan onder aan deze pagina. Wij kijken uit naar jullie inschrijvingen! 

Inschrijven voor het WesMijnWeekend kan via deze link: https://sol.scouting.nl/as/form/55418/participant/new 

De deelnemersvoorwaarden kun je hier vinden: Deelnemersvoorwaarden

Lisa Wolters: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Pien Wishaupt: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.